Gastronomia

Catarroja és el lloc idoni per a tastar la cuina típica valenciana,
tenint en compte que la gastronomia autòctona posseeix un
receptari tradicional amb una gran varietat de plats elaborats
amb productes de l’horta i, sobretot, arrossos.

Gastronomia

Catarroja és el lloc idoni per a tastar la cuina típica valenciana, tenint en compte que la gastronomia autòctona posseeix un receptari tradicional amb una gran varietat de plats elaborats amb productes de l’horta i, sobretot, arrossos.
La combinació d’aliments típics permet cuinar plats basats en l’arròs que són sensacionals i un plaer fins i tot per als paladars més exigents, com la paella, l’arròs amb fesols i naps o el clàssic arròs negre.
Però el plat més característic del Port de Catarroja és l’allipebre: un guisat en què l’anguila de l’Albufera, l’all i el pebre roig són els protagonistes.
A més, tant el Port com el municipi de Catarroja disposen d’una oferta gastronòmica adaptada a tots els paladars i butxaques.

Descobreix tota l'oferta gastronòmica

Masía de las Estrellas

Menú del dia (dilluns a divendres) i carta -inclou arrossos-.
Menú del dia 18,50 €
PRIMERS
SEGONS
POSTRES CASOLANS
(beguda i café no inclosos)
CONTACTE
Félix Espinar
Masia de Las Estrellas
960 442 200
masia@restaurantehispania.com

Pasta Nostra

La nostra versió de la pasta i la pizza es diu Pasta Nostra, restaurant que va nàixer l’any 2000 amb la finalitat d’acostar la gastronomia italiana als nostres clients.

Amb el temps hem anat creixent i evolucionant sense oblidar-nos de l’essència de l’elaboració casolana, la nostra característica massa de pizza fina i cruixent, la salsa bolonyesa, carbonara, canelons, lasanyes de carn o de verdura, les nostres meravelloses i reconegudes croquetes de pernil, palets de verdura i un sense fi de salses que elaborem amb molta cura, complaent els que prefereixen els gustos tradicionals i també per als més atrevits com la salsa de galeta i amaretto, o una mescla de formatges i tòfona per als amants dels sabors intensos. Tot el nostre saber al servei dels nostres clients, desitgem que la seua visita es convertisca en una experiència gastronòmica que vulguen repetir.
QUÈ INCLOU
MENÚ PER A GRUPS
Centre taula:
Postre:
Beguda
Preu per persona: 28,50 €
QUAN
Dilluns tancat
De dimarts a diumenge: 13.00 – 16.30 y 19.00 – 00.30
CONTACTE
Av. Blasco Ibáñez, 11, 46470 Catarroja, Valencia
961261446

11 de calle

11 de calle el formen un equip de persones amb esperit emprenedor i de sacrifici, amb la peculiaritat que adoren el seu treball i aquest xicotet matís fa que tot el que entra en “11 de calle” gaudeix d’una experiència especial.

entra en “11 de calle” gaudeix d’una experiència especial. Després d’un llarg recorregut en el món de l’oci i la restauració, va sorgir la idea de plasmar alguna cosa que sempre ens va semblar molt atractiva i divertida, el món de les food trucks, la nostra idea va ser la de traslladar al client a una experiència d’aquest tipus en qualsevol carrer del món, amb l’excepció que per a nosaltres hostalers de sempre, és molt important treballar des de la comoditat d’una cuina.

Quan entres en “11 de carrer”, entres a un carrer on pots gaudir del millor menjar de carrer, amb tot el sabor d’un menjar casolà i acabat de fer.
QUÈ INCLOU
QUAN
Dilluns tancat
De dimarts a dissabte: 19.00 – 00.30
Diumenge: 13.00 – 16.00 y 19.30 – 23.30
CONTACTE
Av Blasco Ibáñez, 9, 46470 Catarroja, Valencia
961172910

Menjars per a grups

Si sou un grup gran i voleu gaudir d’un menjar típic de la comarca, en un espai reservat per a vosaltres, aquest és el teu lloc.

Durant l’horari de migdia, oferim el nostre local a Catarroja “11 de Carrer” per al teu grup, on podem elaborar menús tradicionals, incloent l’icònic allipebre.

Gaudeix de la millor modere KM.0 en un ambient exclusiu per al teu grup.
CONTACTE
Teresa
699 998 053
teresa@11decalle.com

Què fer al Port de Catarroja?

PASSEJOS EN BARCA

TANCAT DE LA PIPA

VELA LLATINA

SENDERISME

GASTRONOMIA

VEURE TOTS